A tavasz a nagy megújulások időszaka, amikor nem csak a természet ébredezik, de mi magunk is szeretünk friss energiákkal feltöltődni. A testi-lelki harmónia megteremtésében különös szerepet játszik az a környezet, amiben a mindennapjainkat éljük. Nem hiába tartunk ezekben a hetekben egy átfogó tavaszi nagytakarítást az otthonukban.

Kerttulajdonosként a lakás belső helyiségei mellett a kertek kicsinosítására is nagy hangsúlyt fektetünk. Új virágokat ültetünk, pázsitot telepítünk, vagy apróbb díszekkel tesszük még hangulatosabbá a megálmodott külterületeket. A számunkra kedves változásoknak egyértelműen pozitív hatást gyakorolnak a kedélyállapotunkra. Amennyiben Ön is úgy gondolja, itt az idő egy kis házkörüli munkára, az alábbi bejegyzésünkben egyszerű, de mégis hasznos ötletekkel találkozhat.

Alakítson ki kis szigeteket

Egy rendezett és igényesen kialakított kert akár a béke szigeteként is szolgálhat, ahol mindig jól esik megpihenni. Bár rengeteg kertrendezési tippet olvasni az interneten, a legjobb, ha a saját kertje az Ön ízlésvilágát tükrözi vissza. Egy idegen stílusú kiskertben ugyanis nehezen tudja majd élvezni a kikapcsolódás perceit.

A modern elképzelések a kerteket kisebb szigetekre tagolják, amelyek teret engednek az egyéni megoldásoknak. Ezekkel bátran kísérletezhet, kialakíthat például olyan kertrészt, ahol a családdal sütögethet, készíthet virágoknak otthont adó lugasokat vagy sétálásra alkalmas kerti ösvényeket. Minél nagyobb területtel rendelkezik, annál kényelmesebben tud tervezni.

Készítsen újrahasznosított alapanyagokból kerti díszeket

Nem feltétlenül kell mélyen a pénztárcájába nyúlnia akkor, ha a kertjét valamilyen formában díszíteni szeretné. Minden bizonnyal az Ön otthonában is fellelhetők olyan tárgyak, amelyek már nem tudják betölteni az eredeti funkciójukat. Ez lehet egy pár használt gumiabroncs, egy régi, rozsdás bicikli, vagy talicska, és bármi más, ami a kezébe kerül. Napjainkban különösen népszerűek azok az alkotások, amelyek kopott abroncsokból készülnek. Némi festék segítségével sokféle színű és formájú alakzat születhet. A gyerekek örömére különböző mesefigurákat is tervezhet belőlük.

Ugyanilyen kedveltek a cserepekből megalkotott figurák. Ezeket virágültetésre, vagy egyszerű díszekként egyaránt használhatja. Az alkotásba a családot is bevonhatja, a kedves emlékkel gazdagítva az apróságokat.

Újítsa meg postaládáját

postaládák nem csak hasznosak lehetnek, de díszítő elemként is megállják a helyüket. A postaládák között a beépíthető modellek igazán széles teret engednek a fantáziának. Beépíthetők kerítésekbe vagy bármilyen saját kezűleg barkácsolt vázba.

Az online felületeken rengeteg kreatív példával találkozni. Az emberi leleményesség nem ismer határokat, így még a teljesen átlagos kinézetű postaládákat is könnyedén fel lehet dobni. Engedje szabadjára képzeletét és készítsen egyedi alkotásokat! A webáruházunk kínálatában ehhez számtalan postaláda közül válogathat. A hagyományos utcai, lépcsőházi, illetve beépíthető változatok mellett, olyan különlegességeket is kínálunk, mint például a modulos postaládák.

Rendeljen szép és időtálló házszámot

házszámok az ingatlanok fontos kiegészítői. Nélkülük nehezebben találna Önre a postás, a futár vagy a meghívott vendég. A praktikusságon túl ezek a számok esztétikai szerepet is betöltenek, igényes megjelenésükkel szebbé varázsolják a homlokzatot. A felületkezelésnek köszönhetően a webshopunkban kínált házszámok rendkívül tartósak és ellenálnak az időjárás viszontagságainak. A számok mellett betűk és perjelek is kaphatók, amelyekkel mindenféle jelölés kialakítása megoldható. Amennyiben Ön kedveli a régi, rusztikusabb stílusjegyeket, a ház homlokzatát akár antik hatású réz számozással is díszítheti. Az otthona helyiségeibe pedig öntapadós piktogramok közül válogathat.

Miért érdemes minket választania?

Ha az Ön által kiszemelt termékek raktárkészleten vannak, a futárszolgálat segítségével pár napon belül már meg is kaphatja a csomagot. A pandémia alatt különös figyelmet fordítunk a raktárak fertőtlenítésére és a készpénzes fizetés helyett lehetőséget adunk Önnek az online vásárlásra. A termékeink kiváló alapanyagokból készülnek, és kedvező áron érhetők el.

Tekintse át ajánlatainkat, és rendeljen házhoz kényelmesen a koronavírus idején is!

Comments (0)

No comments at this moment

Kilincsek-postaládák.hu – válasszon termékeink széles választékából!

ajtó kilincsek, postaládák, zárak, zárbetétek, házszámok, fogasok, fogantyúk és lakatpántok

Kínálatunkban talál széles választékban megfelelő kilincset ajtójára és mellé egy minőségi biztonsági zárbetétet is e-shopunkban Kilincsek-postalaka.hu. Rozsdamentes vagy műanyag kilincs hosszúcímes vagy rozettás kivitelben, nem hiányozhat egy ajtóról sem. Termékeink között megtalál minden szükséges kiegészítőt és tartozékot a megálmodott otthonához. Házát tökéletesen kiegészítik majd a különböző stílusban és színben rendelhető házszámok és megjelölések. Ezen felül a minőségi postaládák biztosítják küldeményei sértetlenségét. Ne feledkezzen meg értékei védelméről sem és tekintse meg az általunk kínált széfeket. Információs vitrinek, kulcsszekrények, ajtó tartozékok, ajtó névtáblák, kopogtatók és fogasok ezeket mind megtalálja itt egy helyen. Nálunk minden ügyfelünk megtalálja a számára megfelelő terméket!

Több információ
28 éve a piacon