Az előző blogbejegyzésünkben az elektromos zárakról, és azok előnyeiről volt szó, azonban ma részletesen bemutatjuk a termékkínálatunkban fellelhető legjobb és leghasznosabb zárakat ebben a kategóriában, hogy mindenki garantáltan megtalálja a számára kedvezőt.

Még mielőtt belekezdenénk a részletes leírásba, fontos, hogy röviden ismertessük a zár nyitásának módjait:

  •        „csap” – az ajtó a szárny megnyomásával is nyitható
  •        „csap nélküli” – az ajtó nyitásához nyomva kell tartani a gombot
  •        „reteszelés” – nappali és éjszakai mód beállítására szolgál, használatával teljesen kiküszöbölhetjük a zár kinyitásának funkcióját.

Most, hogy már ismertettük a nyitás módjait, jöhetnek is a legjobb elektromos zárak:

  1.      CISA 15110-00-0

Ez az elektromos zárunk rozsdamentes acélból készült, csap és reteszelés nélküli. Használható kapuhoz és bejárati ajtókhoz egyaránt. Alkalmas jobbos és balos ajtókhoz, műanyaghoz és alumíniumhoz egyaránt. Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően ellen áll a korróziónak, így épületen kívül is használható.

A CISA elektromos zárak mindegyikére jellemző, hogy rövid idő alatt és egyszerűen telepíthetőek, minőségük kiváló és hosszú életűek. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V. Termékünkre 12 hónap garanciát vállalunk.

Műszaki adatok:

  •        Tápfeszültség:12-24V AC és 12-24V DC CE.
  •        Zártest - rozsdamentes acél
  •        Cserélhető acél vagy rozsdamentes acél homloklap
  •        Elektromos zárfeszültség 12V AC - Áramfelvétel 0,7A

 

  1.      CISA 15101-00-0 

A CISA 15110-00-0-hoz hasonlóan ez is rozsdamentes acélból készül, használható kapukhoz és ajtókhoz is. Ami a műszaki adatait illeti, teljesen megegyezik a CISA 15110-00-0 modellel. Számottevő különbségük az, hogy míg az előző modell csap és reteszelés nélküli, addig ez csappal van ellátva, tehát az ajtó a szárny megnyomásával is nyitható.

  1.      CISA 15100-00-0 

A harmadik modell csappal és reteszeléssel kapható. Zárteste rozsdamentes acélból készül, homloklapja cserélhető acél, vagy rozsdamentes acél. Elektromos zárfeszültsége az előző kettővel megegyező mértékű: 12V AC. Áramfelvétele 0,7A. Erre a termékre is érvényes a 12 hónap jótállás.

  1.      CISA 15160-00-0

A negyedik elektromos zár is teljesen egyezik az előző 4 CISA modellel, különbség köztük annyi, hogy ez csap nélkül, reteszeléssel kapható, szóval, ha Ön reteszeléssel ellátott elektromos zárat kíván vásárolni, ez lesz a megfelelő választás!

Műszaki adatok:

  •        Tápfeszültség:12-24V AC és 12-24V DC CE.
  •        Zártest - rozsdamentes acél
  •        Cserélhető acél vagy rozsdamentes acél homloklap
  •        Elektromos zárfeszültség 12V AC - Áramfelvétel 0,7A
  1.      ISEO elektromos zár

Olyan elektromos zárat keres, mely összeköthető több ingatlannal? Ez lesz a jó választás! Az ISEO csap nélküli elektromos zár is használható jobbos és balos ajtókban és kapukban egyaránt. Műanyag és alumínium ajtókhoz is ideális. Összeköthető több lakásos ingatlanok kaputelefonjaival. A telepítéshez szükséges transzformátor 220V-12V.

Műszaki adatok:

  •        Tápfeszültség: 6-12V
  •        Zár felengedéséhez szükséges erő: 30 N – 3 kg
  •        Megengedett terhelhetőség: 3000 N vagy 300 kg
  •        Nem pulzáló: nincs memória funkció
  •        Mérete: 17,6 x 31 x 75 mm

Ezek lettek volna tehát a webáruházunk kínálatában jelenleg elérhető legjobb elektromos zárak, reméljük alapos elemzésünk segítséget nyújtott Önnek is a megfelelő modell kiválasztásában! Amennyiben mégis maradt megválaszolatlan kérdése, vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, vagy írjon üzenetet a Facebook-on, ahol kilincsek-postaladak.hu felhasználónéven talál meg bennünket!

Comments (0)

No comments at this moment

Kilincsek-postaládák.hu – válasszon termékeink széles választékából!

ajtó kilincsek, postaládák, zárak, zárbetétek, házszámok, fogasok, fogantyúk és lakatpántok

Kínálatunkban talál széles választékban megfelelő kilincset ajtójára és mellé egy minőségi biztonsági zárbetétet is e-shopunkban Kilincsek-postalaka.hu. Rozsdamentes vagy műanyag kilincs hosszúcímes vagy rozettás kivitelben, nem hiányozhat egy ajtóról sem. Termékeink között megtalál minden szükséges kiegészítőt és tartozékot a megálmodott otthonához. Házát tökéletesen kiegészítik majd a különböző stílusban és színben rendelhető házszámok és megjelölések. Ezen felül a minőségi postaládák biztosítják küldeményei sértetlenségét. Ne feledkezzen meg értékei védelméről sem és tekintse meg az általunk kínált széfeket. Információs vitrinek, kulcsszekrények, ajtó tartozékok, ajtó névtáblák, kopogtatók és fogasok ezeket mind megtalálja itt egy helyen. Nálunk minden ügyfelünk megtalálja a számára megfelelő terméket!

Több információ
28 éve a piacon