Zárak és zárbetétek

Szeretné megelőzni otthonában a zárak megrongálását és a betöréseket, az azt követő stresszt és traumatikus élményeket? A fölösleges stressz és álmatlan éjszakák elkerülésének legjobb módja, ha megbízható és jó minőségű zárakkal, zárbetétekkel szereli fel otthonát!

Webáruházunk ezen kategóriája alatt megtalálja a lakatokat, zártesteket, bevésőzárakat, bútorzárakat, kábelzárakat, másodzárakat, biztonsági láncokat és zárbetéteket egyaránt.

Azért, hogy elkerüljük a vásárlás során felmerülő méret és ajtókompatibilitásból eredő problémákat, pontos leírást adunk a termékekről.  Biztosra szeretne menni? Válassza a manapság elterjedt, modern elektronikus zárbetétet, melyek rádiófrekvenciával működnek, ezáltal használatukkor szükség van egy távirányítóra, vagy billentyűre.

Szeretné tudni, hogyan választhatja ki a legmegfelelőbb zárbetétet? Kattintson a „hogyan válasszunk zárbetétet” című kisokosunkra, melyben hasznos tanácsokat találhat, amiknek köszönhetően lépésről lépésre megtudja állapítani, hogy pontosan milyen méretre van szüksége.  

Szűrés alap
Gyártó
Ár
Ft Ft
Szín
more... less
Termék felülete
Zárbetét méret A/B
more... less
EP zárbetét méret A/B
Lehetőség további kulcsok rendelésére
EURO Mínus méret
Biztonsági kategória
Szín
Filter

Kategória: Zárak és zárbetétek

Népszerű termékek

  1. 45 Ft
  2. Kulcstartó címke átlátszó

    átlátszó műanyag
    60 Ft
  3. 2 140 Ft
Grid
List

270 termék található.

1-36 / 270 elem mutatása